Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul României acordă câte 45.000 de lei familiilor victimelor incendiului de la uzina din Cehia

Executivul a aprobat, joi, hotărârea privind acordarea unor ajutoare de urgenţă familiilor persoanelor decedate în explozia de la uzina chimică din Kralupy nad Vltavou, Cehia, în valoare totală de 225.000 de lei.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

29.03.2018 - 16:59

"Printr-o hotărâre de guvern au fost acordate ajutoare de urgenţă pentru familiile persoanelor decedate în explozia de la uzina chimică din Republica Cehă.

Este vorba despre suma totală de 225.000 de lei pentru sprijinirea familiilor cetăţenilor români afectaţi de această explozie. Acordarea de ajutoare este în valoare de câte 45.000 de lei pentru fiecare familie a persoanelor decedate în explozia din 22 martie", a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

El a precizat că suma va fi acordată din bugetul alocat Ministerului Muncii. Barbu a arătat că plata se va face "unui membru al familiei cu capacitate deplină de exerciţiu a drepturilor civile - care poate fi soţia, rudă până la gradul 4, afini - prin agenţiile judeţene pentru plăţi şi inspecţie socială".

Purtătorul de cuvânt al Executivului a indicat că persoana care se va prezenta să ridice suma respectivă va trebui să facă dovada cu acte că este rudă, potrivit AGERPRES.

Comentarii

loading...