12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSocialGuvernul a găsit teren pentru Spitalul Metropolitan. În Pipera. Termenul de execuție:...

Guvernul a găsit teren pentru Spitalul Metropolitan. În Pipera. Termenul de execuție: 20 de ani

Executivul a aprobat, miercuri, OUG privind transmiterea unui imobil din domeniul public al statului şi administrarea Societăţii Publice de Televiziune în domeniul public al Municipiului Bucureşti pentru realizarea Spitalului Metropolitan din Capitală, a anunţat Nelu Barbu, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

“Acel teren necesar construirii Spitalului Metropolitan are o suprafaţă de peste 47.000 de metri pătraţi, este situat în şoseaua Pipera din sectorul 2 şi trece din domeniul public al statului şi administrarea Societăţii Române de Televiziune în domeniul public al Municipiului Bucureşti, iar termenul de realizare a investiţiei este de maximum 20 de ani”, a spus Nelu Barbu, într-o conferinţă de presă.

În debutul şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă a anunţat că Executivul va adopta un act normativ pentru acordarea terenului pe care se va construi Spitalul Metropolitan din Bucureşti.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă