Sursa foto: Facebook

Godină: Cum va arăta o percheziţie la un traficant de droguri, după modificările la legile justiției

Într-o postare pe Facebook, poliţistul Marian Godină a exemplificat, printr-un scenariu, cum ar putea arăta o percheziţie la un traficant de droguri, după modificarea Codului de Procedură Penală.

Share

Teodora Cimpoi 0 comentarii

Actualizat: 17.12.2017 - 11:05

Iată postarea poliţistului Marian Godină, pe Facebook:

„-Alo, bună ziua, de la poliţie vă sunăm, deranjăm?

-Nu, spuneţi vă rog!

-Ştiţi...sunteţi cercetat pentru trafic de droguri...

-Da, ştiu, am fost anunţat încă de când m-a reclamat bulangiul ăla. Abia aştept să audiaţi toţi martorii, vreau să asist şi eu la audieri, să-i văd şi eu care sunt ăia, să le trimit nişte bezele în timp ce declară...da-le-aş...

-Noi v-am sunat să vă spunem că am dori să facem o percheziţie domiciliară. Bănuim că vă aşteptaţi la asta. Mâine sunteţi acasă?

- Păi după ce am fost anunţat că se face o investigaţie, normal că mă aşteptam să vină mascaţii, că doar nu-l aşteptam pe Moş Gerilă cu renii. Totuşi, mâine am ceva treabă, nu puteţi să ajungeţi poimâine?

-Bine, atunci venim poimâine.

-De fapt veniţi răspoimâine, că mai am câteva lucruşoare de aruncat şi n-am timp mâine.

-Bine. Rămâne pe răspoimâine?

-Da, dar nu veniţi şi voi chiar la 6. Sunt puţin obo şi plicti. Haideţi pe la un 10.

-Ok. O zi bună!

-Auziţi? Vedeţi că las uşile deschise, să nu mai dea băieţii ăia negri cu berbecul, că acum un an, când erau legile ălea tâmpite de veneaţi prin surprindere, mi-au dat de mi-au scos uşa cu tot cu toc.”

Parchetul General, DIICOT, DNA, Parchetul Capitalei şi Secţia pentru procurori a CSM s-au arătat îngrijorate faţă de modificările propuse în Parlament, solicitând ca sistemul judiciar să fie consultat cu privire la modificări şi la impactul pe care acestea le-ar putea avea.

Comentarii