25.4 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSocialFOTO. Coadă de zeci de persoane la pâine! S-a întâmplat în Piața...

FOTO. Coadă de zeci de persoane la pâine! S-a întâmplat în Piața Gorjului din București

O coadă de zeci de persoane s-a format în Ajun de Crăciun, la orele prânzului, în Piața Gorjului din București. Oamenii au așteptat minute în șir în fața unei brutării ca să cumpere pâine.

Zeci de oameni s-au așezat la coadă pentru a cumpăra produse de panificație, în special pâine, de la o brutărie din Piața Gorjului. În șir indian, calmi, liniștitți și foarte asumați, oamenii sunt clienți fideli ai brutăriei care, la prima vedere, pare că nu se deosebește cu nimic de celelalte din zonă.

Însă, aici pâinea este mult mai bună decât cea din supermarket. Dacă te uiți în vitrină o să vezi extrem de multe sortimente, de la franzele până la pâini împletite ca pe vremuri, de la cornuri și chifle cu semințe până la batoane și pite cu cartofi sau mălai. Nu lipsesc cozonacii cu nucă, cacao și rahat dar nici pateurile cu brânză, merdenelele sau plăcintele cu fructe.

Coada la pâine mai avea puțin și ieșea din piață

E proaspătă, e caldă și miroase îmbietor. Pâinea de la brutăria din Gorjului și-a câștigat renumele și adună clienți din întreaga zonă. Mai ales acum, în preajama sărbătorilor de iarnă, când oamenii își fac provizii. Parcă prea multe, am spune, având în vedere că doar o zi sunt închise magazinele.

Sursa foto: Laurențiu Mușoiu

Citiți România Liberă și pe Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Sebastian Burduja: “România a primit aproape 1,1 miliarde de euro din partea Comisiei Europene, prin Fondul pentru Modernizare”

România a primit recent o sumă impresionantă de aproape 1,1 miliarde de euro din partea Comisiei Europene, prin intermediul Fondului pentru Modernizare. Această finanțare...

Creșterea Datoriei Guvernamentale în Martie 2024: 845,098 Miliarde de Lei

București, 25 iunie 2024 – Datoria guvernamentală a României a atins valoarea de 845,098 miliarde de lei în luna martie 2024, conform datelor publicate...

Imagini teribile cu Celine Dion. Cum a fost fotografiată vedeta, la insistențele acesteia

Céline Dion, în vârstă de 56 de ani, a insistat să arate imagini cu ea în timp ce suferă o criză, în noul ei...
Ultima oră
Pe aceeași temă