Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Firea: Doina Cornea, dovada că spiritele libere pot dăinui în ciuda oricăror vicisitudini

Doina Cornea reprezintă dovada că spiritele libere pot dăinui în ciuda oricăror vicisitudini, a scris vineri, pe Facebook, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Share

Rl online 0 comentarii

04.05.2018 - 13:56

"S-a stins din viaţă Doina Cornea, poate cel mai vibrant simbol al verticalităţii şi dovada de netăgăduit a faptului că spiritele libere pot dăinui în ciuda oricăror vicisitudini. Vom fi consolaţi în această imensă pierdere doar de faptul că memoria sa va continua să inspire şi să însufleţească generaţiile care urmează. Dumnezeu să o aibă în pază!", a transmis Firea.

Disidenta anticomunistă Doina Cornea a murit, în cursul nopţii de joi spre vineri, în locuinţa sa, la vârsta de 88 de ani.

Comentarii