31.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSocialFemeile din România ar putea primi gratuit produse de igienă intimă

Femeile din România ar putea primi gratuit produse de igienă intimă

Un proiect de lege aflat în discuția Parlamentului ar putea acorda gratuit produse de igienă intimă unor femei din anumite categorii sociale.

Ajutorul oferit de stat ar consta din tichete valorice. Aceste tichete ar putea fi oferite fetelor de peste zece ani, provenite din familii defavorizate, precum și femeilor cu o situație materială precară – inclusiv celor fără adăpost.

În forma actualului proiect, acest ajutor ar urma să intre în vigoare din luna septembrie 2022.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă