6.5 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăSocialEvenimentUn proiectil de tun a fost găsit pe o stradă din București

Un proiectil de tun a fost găsit pe o stradă din București

Un proiectil de tun, de calibrul 120 de milimetri, a fost găsit pe o stradă din București.

Proiectilul nu avea capsa detonantă, deci nu putea exploda. Cu toate acestea, el reprezintă un obiect periculos.

Alerta a fost înregistrată în ziua de sâmbătă, 16 aprilie 2022, pe raza Sectorului 3, în urma unui apel telefonic primit la serviciul 112. Inițial s-a observat că pe stradă se afla o geantă suspectă. Ulterior s-a constatat că în geantă se află un proiectil. La locul evenimentului s-au deplasat politiști, pompieri și angajați ai Protecției Civile.

Obuzul a fost preluat de specialiști de la Unitatea de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă Ciolpani, care aparține Protecției Civile.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat în unanimitate joi seară aderarea Finlandei la NATO, care era blocată din mai anul trecut, la câteva zile după un...
Ultima oră
Pe aceeași temă