5 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăSocialEvenimentUn copil a murit electrocutat în gară, după ce s-a urcat pe...

Un copil a murit electrocutat în gară, după ce s-a urcat pe tren

Un copil a murit electrocutat după ce s-a urcat pe tren, în gara Focșani. Accidentul s-a produs duminică seară și a fost anunțat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Prin apel 112, poliţiştii de la Transporturi Feroviare au fost sesizaţi cu privire la faptul că în Gara Focşani un minor în vârstă de circa 16 ani s-a electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren. La faţa locului se află poliţiştii de la Transporturi Feroviare şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea”, a anunțat Poliția.

Băiatul de 16 ani s-ar fi urcat, duminică seară, pe un tren care era oprit în gară. Chiar și după ce s-a electrocutat, el a rămas pe vagon fără să poată fi dat jos imediat, întrucât linia electrică aeriană era încă sub tensiune.

Copil urcat pe tren ca să-și facă un selfie

Acum trei ani, tot la Focșani, un tânăr de 22 de ani murise în același fel, după ce se urcase pe tren. Tânărul voia să-și facă o poză selfie. Gara Focșani ar avea o pasarelă de pe care se poate coborî ușor pe trenuri.

Acum trei luni, un accident de același gen s-a produs în gara municipiului Deva. Un copil de 13 ani, urcat pe tren, s-a electrocutat. El a suferit arsuri grave pe 70 la sută din corp. Victima a fost transportată inițial la UPU Deva. De acolo, ea a fost dusă cu elicopterul la un spital din București. Cu toate acestea, copilul n-a mai putut fi salvat.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Greva STB continuă. Când spune Nicușor Dan că se va termina

Greva STB continuă și astăzi, în ciuda deciziei Tribunalului București, de ieri, Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că i-a convocat pe toți...

Unirea Mică celebrată de Muzeul Național de Istorie a României printr-o expoziție specială

Unirea Mică este celebrată de Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) printr-o expoziție specială, în care va fi prezentată publicului o remarcabilă operă...

Răspândirea antiștiinței sau spaima de dictatura anti libertăți. Care este adevărul?

Experții științifici se tem că răspândirea antiștiinței va distruge civilizația occidentală, în timp ce scepticii COVID sunt înspăimântați de o dictatură care îi pândește...
Ultima oră
Pe aceeași temă