0.7 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeSocialEvenimentTrei mașini dintr-un convoi al MApN s-au ciocnit pe centura Ploieștiului

Trei mașini dintr-un convoi al MApN s-au ciocnit pe centura Ploieștiului

Trei autovehicule dintr-un convoi al Ministerului Apărării Naționale (MApN) au fost implicate într-un accident rutier pe centura municipiului Ploiești, în dimineața de 20 noiembrie 2023.

Convoiul militar se deplasa pe sensul dinspre București spre Brașov.

“În dimineața zilei de 20 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona podului Rafinăriei Petrobrazi, pe sensul de mers București către Brașov, ar fi avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul ar fi avut loc între 3 vehicule aparținând Ministerului Apărării Naționale, conduse de 3 bărbați cu vârstele  de 36, 40 și 41 de ani”, a anunțat Poliția Română.

Coliziunea s-ar fi produs întrucât cei trei șoferi n-au respectat o distanță corespunzătoare între autovehicule. Cele trei autovehicule implicate în accident sunt un automobil Dacia Duster, al Poliției Militare, și două vehicule trailer. Cel mai grav avariat este automobilul Duster.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă