6.5 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăSocialEvenimentPoliția Română a confiscat și a dus la adăpost doi ponei, care...

Poliția Română a confiscat și a dus la adăpost doi ponei, care erau ținuți pe plajă, la 40 de grade Celsius

Poliția Română a confiscat și a dus la adăpost doi ponei, care erau ținuți pe plajă, la 40 de grade Celsius, în zona Mamaia Nord.

Cele două animale erau folosite de stăpâni pentru a invita copiii turiștilor să se pozeze cu ele și a cere bani în schimbul fotografiilor.

„Cei 2 ponei din imagini sufereau de apatie și deshidratare, fiind folosiți pentru fotografiere, pe plajă, în zona Mamaia Nord, în scopul obținerii de bani. Polițiștii de la protecția animalelor i-au sancționat pe cei 2 bărbați, care au expus forțat animalele la temperaturi foarte ridicate, fiindu-le astfel provocate suferințe”, a anunțat Poliția Română într-un mesaj postat pe internet.

Poliția Română a confiscat doi căluți și i-a trimis la un adăpost

„Acum sunt în siguranță, pentru că polițiștii au emis câte un ordin de plasare în adăpost, pentru 45 de zile. Vă rugăm: fiți empatici și nu încurajați o astfel de exploatare a animalelor!”, a anunțat Poliția Română.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat în unanimitate joi seară aderarea Finlandei la NATO, care era blocată din mai anul trecut, la câteva zile după un...

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...
Ultima oră
Pe aceeași temă