23 C
București
joi, 18 august 2022
AcasăSocialEvenimentPoliția Română a confiscat și a dus la adăpost doi ponei, care...

Poliția Română a confiscat și a dus la adăpost doi ponei, care erau ținuți pe plajă, la 40 de grade Celsius

Poliția Română a confiscat și a dus la adăpost doi ponei, care erau ținuți pe plajă, la 40 de grade Celsius, în zona Mamaia Nord.

Cele două animale erau folosite de stăpâni pentru a invita copiii turiștilor să se pozeze cu ele și a cere bani în schimbul fotografiilor.

„Cei 2 ponei din imagini sufereau de apatie și deshidratare, fiind folosiți pentru fotografiere, pe plajă, în zona Mamaia Nord, în scopul obținerii de bani. Polițiștii de la protecția animalelor i-au sancționat pe cei 2 bărbați, care au expus forțat animalele la temperaturi foarte ridicate, fiindu-le astfel provocate suferințe”, a anunțat Poliția Română într-un mesaj postat pe internet.

Poliția Română a confiscat doi căluți și i-a trimis la un adăpost

„Acum sunt în siguranță, pentru că polițiștii au emis câte un ordin de plasare în adăpost, pentru 45 de zile. Vă rugăm: fiți empatici și nu încurajați o astfel de exploatare a animalelor!”, a anunțat Poliția Română.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă