Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sursa: Academia Catavencu: Ursi spălând parbrize

Efectele coronaviruslui! În stațiunile de pe Valea Prahovei, urșii tomberonezi s-au transformat!

Efectele coronavirusului! În stațiunile de pe Valea Prahovei, urșii tomberonezi s-au transformat în urşi spălători de parbrize!

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 02.03.2020 - 22:19

Zeci de apeluri la 112 au semnalat în această săptămână, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, un fenomen nemaiîntâlnit până acum: urşii spălători de parbrize.
Potrivit turiştilor care au tranzitat în ultimele zile Sinaia, Buşteniul sau Azuga, urşii au exact comportamentul spălătorilor de parbrize obişnuiţi - aşteaptă culoarea roşie la semafor, îţi umplu parbrizul cu spumă, dau cu racleta pentru a curăţa murdăria, după care îţi întind labele pe geam sau prin geam, dacă nu ai fost suficient de prevăzător să îl cobori, şi mormăie politicos: ”5 lei!”.
Fenomenul este privit cu indulgenţă de către autorităţile locale, care de câteva zile nu mai trebuie să înlocuiască tomberoanele sparte de foştii urşi gunoieri, convertiţi acum occupational, transformarea fiind pusă și pe teama panicii create de coronavirus.

Eugen Cișmașu

Citește articolul integral pe Academia Catavencu.

Comentarii

loading...