Directorul închisorii Poarta Albă și-a dat demisia, după ce un deținut a evadat

Directorul Penitenciarului Poarta Albă (județul Constanța) a solicitat "încetarea împuternicirii" la comanda acestei instituții, informează un comunicat al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

15.12.2019 - 17:27

"În urma analizei efectuate la nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor, domnul comisar șef de poliție penitenciară Petrică Bănuță, directorul Penitenciarului Constanța - Poarta Albă, a solicitat încetarea împuternicirii, începând cu data de 16.12.2019", a anunțat un comunicat de presă transmis de ANP.

Comunicatul nu indică la ce s-a referit analiza realizată de conducerea ANP. Totuși, este cunoscut faptul că, miercuri, un deținut din Penitenciarul Poarta Albă a evadat.

“Miercuri, în jurul orei 12,00, s-a constatat că deţinutul Daniel Dumitru Vulpe, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, clasificat în regim semideschis, a părăsit un punct de lucru aflat pe raza localităţii Constanţa”, a informat Administrația Națională a Penitenciarelor.

Comentarii