Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Directorul închisorii Poarta Albă și-a dat demisia, după ce un deținut a evadat

Directorul Penitenciarului Poarta Albă (județul Constanța) a solicitat "încetarea împuternicirii" la comanda acestei instituții, informează un comunicat al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

15.12.2019 - 17:27

"În urma analizei efectuate la nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor, domnul comisar șef de poliție penitenciară Petrică Bănuță, directorul Penitenciarului Constanța - Poarta Albă, a solicitat încetarea împuternicirii, începând cu data de 16.12.2019", a anunțat un comunicat de presă transmis de ANP.

Comunicatul nu indică la ce s-a referit analiza realizată de conducerea ANP. Totuși, este cunoscut faptul că, miercuri, un deținut din Penitenciarul Poarta Albă a evadat.

“Miercuri, în jurul orei 12,00, s-a constatat că deţinutul Daniel Dumitru Vulpe, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, clasificat în regim semideschis, a părăsit un punct de lucru aflat pe raza localităţii Constanţa”, a informat Administrația Națională a Penitenciarelor.

Comentarii