16.9 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021

Directorul închisorii Poarta Albă și-a dat demisia, după ce un deținut a evadat

„În urma analizei efectuate la nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor, domnul comisar șef de poliție penitenciară Petrică Bănuță, directorul Penitenciarului Constanța – Poarta Albă, a solicitat încetarea împuternicirii, începând cu data de 16.12.2019”, a anunțat un comunicat de presă transmis de ANP.

Comunicatul nu indică la ce s-a referit analiza realizată de conducerea ANP. Totuși, este cunoscut faptul că, miercuri, un deținut din Penitenciarul Poarta Albă a evadat.

“Miercuri, în jurul orei 12,00, s-a constatat că deţinutul Daniel Dumitru Vulpe, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, clasificat în regim semideschis, a părăsit un punct de lucru aflat pe raza localităţii Constanţa”, a informat Administrația Națională a Penitenciarelor.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă