9.4 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSocialDENTA II - cel mai vizibil eveniment pentru industria stomatologică din România

DENTA II – cel mai vizibil eveniment pentru industria stomatologică din România

Între 15 şi 17 noiembrie, în Pavilionul B1 al Centrului Expoziţional ROMEXPO, va avea loc cea de-a 36-a ediţie a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA II, cel mai vizibil eveniment pentru industria stomatologică din România.

La manifestare sunt așteptate 146 de companii expozate: 123 din România și 23 din: Belgia, China, Marea Britanie, Finlanda, Germania, Ungaria, Italia, Liechtenstein, Olanda, Pakistan, Polonia, Coreea de Sud și Elveția.

 

Diversitatea tematicii DENTA II 2018 este dată de progresul înregistrat în stomatologia românească și nevoile unei piețe în continuă creștere.

 

Publicul de profil va avea posibilitatea de a se informa şi achiziţiona aparatură, echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală şi produse chimico-farmaceutice pentru medicină dentară, la prețuri speciale doar pe parcursul expoziţiei.

 

Expoziția oferă specialiștilor ocazia participării la o serie de evenimente conexe: simpozioane, cursuri, prezentări de produse, demonstrații practice și hands-on. Subiectele dezbătute în cadrul acestor manifestări conexe vizează tendinţele şi viitorul stomatologiei și au loc cu participarea unor specialiști renumiți din ţară şi din străinătate.

Programul și tematica evenimentelor conexe pot fi consultate aici:

https://www.denta.ro/wp-content/uploads/2018/11/Program-evenimente-conexe-DENTA-II-2018-final.pdf

Expoziția este organizată de ROMEXPO, împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România și în parteneriat cu: Asociația Furnizorilor de Produse Stomatologice din România, Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, Asociația Societatea Română de Reabilitare Orală și Asociația Dentară Română pentru Educație.

 

Program de vizitare:

15-17 noiembrie 2018, orele 10.00-18.00

 

Bilet intrare:  20 de lei

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

 

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul                                Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

 

Tarif parcare: 5 lei/oră.

Detalii suplimentare despre DENTA II 2018 – Ediţia de toamnă se regăsesc pe www.denta.ro

Cele mai citite

De ce trebuie Israelul să revizuiască versurile melodiei de la Eurovision

Israelul a fost de acord să revizuiască versurile melodiei cu care va concura la Eurovision, după ce organizatorii concursului au contestat versurile care păreau...

Consiliul JAI din 3-4 martie nu are pe agendă nici extinderea Schengen nici situația României

Consiliul JAI (Justiție - Afaceri Interne) va avea prima reuniune oficială a anului 2024 în perioada 3 - 4 martie iar pe agenda acestei...

Emisie spontană de gaze în satul Bâzdâna, unde o sobă a explodat vineri. Ce decizie a luat CJSU Dolj

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a decis, duminică, după ce s-au constat emisii spontane de gaze în comuna Calopăr, satul Bâzdâna, ca...
Ultima oră
Pe aceeași temă