26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSocialDecizia luată în cazul şoferului maşinii din care a fost aruncat un...

Decizia luată în cazul şoferului maşinii din care a fost aruncat un tânăr găsit mort pe stradă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul care a condus maşina din care a fost aruncat tânărul găsit mort a fost audiat şi este cercetat în stare de libertate. Incidentul s-a petrecut în cartierul Teilor din Piteşti.

“Când a fost găsit tânărul, care are 20 de ani, era în maşină cu alte trei fete, toate minore. S-a stabilit că acestea nu au legătură cu cazul. În urma audierii, cercetările s-au extins şi acum trebuie să stabilim câte persoane au fost implicate, ce implicaţie au avut şi cum au participat. Şoferul este cercetat în stare de libertate”, a spus Zamfir.

Potrivit sursei citate, dosarul este in rem şi a fost deschis pentru moarte suspectă şi lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

“Pedeapsa pentru lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate este de la trei luni la un an de închisoare sau amendă”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Cauza decesului se va stabilit în urma necropsiei şi examenului toxicologic.

La audieri, susţin surse judiciare, şoferul a recunoscut ce s-a întâmplat şi le-a spus anchetatorilor că s-au speriat când tânărului i s-a făcut rău, cel mai probabil din cauza consumului de substanţe interzise, şi au decis să-l abandoneze în zona blocului în care locuia, acesta fiind găsit, ulterior, mort.

Tânărul aruncat din maşină avea 28 de ani şi a fost cercetat, anterior, într-un dosar trafic şi consum de droguri.

Duminică au fost organizate mai multe filtre în judeţul Argeş, după ce un tânăr a fost aruncat dintr-o maşină, iar apoi fost găsit mort. După aproape patru ore, jandarmii au identificat maşina şi l-au dus la audieri pe şofer.

Cele mai citite

VIDEO și FOTO. Putin a depus jurământul pentru un nou mandat de președinte al Rusiei. Discursul liderului de la Kremlin

Vladimir Putin a depus jurământul pentru cel de-al cincilea mandat al său de președinte al Federației Ruse, la Marele Palat al Kremlinului. În conformitate cu...

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...
Ultima oră
Pe aceeași temă