9 C
București
luni, 18 martie 2024
AcasăSocialDeces suspect în familia ministrului Sorina Pintea

Deces suspect în familia ministrului Sorina Pintea

Conform primele informaţii de la faţa locului, ar fi vorba despre o posibilă sinucidere. Tânăra, angajată la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde Sorina Pintea a fost manager înainte de a prelua funcţia de ministru, era căsătorită de puţin timp cu un angajat din cadrul ISU Maramureş.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj de rămas bun.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a precizat pentru Agerpres, că tânăra a fost găsită fără viaţă, fără urme de violenţă, iar cazul a fost preluat pentru cercetări de o echipă de criminalişti: “La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost găsite urme de violenţă. Cadavrul femeii a fost transportat la morga spitalului (SJU) pentru efectuarea necropsiei şi pentru stabilirea cu exactitate a decesului”. Potrivit aceleiaşi surse, imediat după primirea apelului pe numărul unic 112, în jurul orei 18:00, la faţa locului s-au deplasat un echipaj al SMURD şi al poliţiei.

Flavia Magdău-Tătărău era s-a căsătorit recent cu un pompier SMURD, iar cunoscuții sunt în stare de șoc, cu atât mai mult cu cât nimic nu părea să prevestească tragicul eveniment. 

 

 

 

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Astrele conspiră pentru rămânerea lui Nicușor Dan / Șansa plutește-n aer, dar lipsește un Dudu Georgescu

Se pare că toate astrele conspiră pentru rămânerea lui Nicușor Dan în fotoliul de primar general. Altfel nu se explică bătălia oarbă pentru căutarea...

Șefa Senatului Poloniei se întâlnește cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu

Șefa Senatului Poloniei, Małgorzata Kidawa-Błońska, se află, în ziua de 18 martie 2024, la București, unde se întâlnește cu o serie de oficiali români....
Ultima oră
Pe aceeași temă