Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir: "Trăim în stalinism. Coldea îi dictează articole colonelesei Dogioiu"

"Traim in stalinism. Coldea ii dicteaza articole colonelesei Dogioiu", titrează într-o postare pe contul personal de Facebook, fostul cadru SRI, Daniel Dragomir. Acesta susține că jurnalista Ioana Ene Dogioiu scrie texte "dictate" de fostul prim adjunct al SRI, Florian Coldea.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 03.01.2018 - 11:06

"Pentru a mia oară coloneleasa Ioana Dogioiu emite un text după dictare. Un text stalinist.
Din sintagma “retragerea SRI în cazărmi” întrevedem duhoarea hoitului lui Coldea care nu stă deloc cuminte în ultimul timp, face ce știe el mai bine: minte, păcălește, amenință, conspiră, pune la cale lucruri, scoate dosare pitite, dar mai ales, mai ales este speriat că se apropie vremea când va răspunde. Alaturi de Koveși.

Un articol care ne arată unde a dus Statul paralel România în acești ani: în cea mai gravă bătaie de joc a drepturilor fundamentale, instigarea la încălcarea dreptului la liberă circulație, abuzive intruziuni în viața privată, distorsionarea legii în interes dictatorial. Iată două pasaje, ca să înțelegeți cum scrie această unealtă a statului paralel de la spa-ul lui Pescariu.

“Codul de procedură penală nu impune vreo limitare anume a duratei interdicției de a părăsi țara stabilită de instanța de judecată, iar CEDO vorbește, în materie de măsuri preventive, despre "durata rezonabilă", deci una raportată la circumstanțele concrete ale cauzei.”

“În plus, să nu ne ascundem după degete. A fost atât de mult circ în privința "câmpului tactic" din justiție, tocmai pentru că el făcea mai dificile actele de corupție din timpul proceselor.

Dacă Stan Mustață e acum la pușcărie, nu în robă, nu împărțind sentințe cadou pentru alde Dan Voiculescu, este pentru că a existat "câmpul tactic" care a realizat interceptari ambientale astazi imposibile in investigatiile penale. Asa cum nu mai sunt posibile nici filajele.”

De aici vedem ura și lipsa de orice fundament juridic, vedem crasa necunoaștere a legii și stilul Coreii de Nord imprimat de Coldea și Koveși.

“Toată lumea într-o mare închisoare ca așa vrem noi”.

S-a dus vremea aceea tovarăși. Pregatiți-vă sa înfruntați urgia celor iubitori de libertate.
Există o parte special a iadului pregătita pentru tradatorii de tara ca voi.

Comentarii

loading...