Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daea a ales oaia

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost suprins luând masa într-un restaurant, iar, cum era de așteptat, acesta a comandat mâncare de oaie. Nu se știe dacă ministrul a fost surprins de paparazzi sau imaginile publicate au fost aranjate.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 28.12.2017 - 20:42

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, şochează la fiecare apariţie. De această dată, celebrul ministru a trecut la un alt nivel. Daea a mers cu soția și câțiva prieteni într-un restaurant în care vedeta meniului era, bineînțeles, oaia. Momentul a fost surprins de către paparazzi.

Apoi, acesta a fost sunat de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir de la B1TV pentru a afla dacă imaginile publicate de au fost aranjate sau ministrul chiar a fost prins de paparazzi. ”Sunt în baie, ca orice om. Dacă dumneavoastră doriți...”, a răspuns Petre Daea, destul de încurcat.

Ministrul Agriculturii le-a spus celor doi moderatori că nu a văzut imaginile publicate, deci i-ar fi destul de greu să le comenteze: ”Nu știu, doar că... Nu știu, nu le-am văzut, nu știu despre ce e vorba! Și eu sunt om ca și dumneavoastră. Probabil o să fie mai multe imagini de aci încolo. Dacă sunt eu acolo, înseamnă că sunt la masă sigur”.

Comentarii