Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/adventure-cold-cross-country-skiing-dawn-416728/

Cum te poți implica în activitățile de deszăpezire din comunitatea ta

Căderile masive de zăpadă din ultima perioadă au lăsat în urma lor un adevărat haos alb, iar autoritățile s-au recunoscut de foarte multe ori depășite de situație.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 09.03.2018 - 15:22

Drumurile sunt în continuare blocate în foarte multe zone, iar din cauza acestor neplăceri, bunul mers al lucrurilor este împiedicat. Însă nu sunt puține cazurile în care oamenii s-au mobilizat pentru a pune umărul la deszăpezirea zonei în care locuiesc, oferind astfel o mână de ajutor autoritaților și celor care își desfășoară activitățile zilnice, în comunitatea lor. Dacă vrei să te implici în activitățile de dezăpezire din comunitatea ta, iată ce poți face:

Fă-ți autoturismul util
Dacă vorbim despre o zonă izolată, în care oamenii simpli și-au unit forțele în fața zăpezilor căzute, te poți folosi de autoturismul tău pentru a fi de ajutor. Poți transporta bătrâni până la cel mai important punct de prim ajutor, sau poți transporta materiale pentru dezăpezire, astfel încât echipele de voluntari din teren să aibă un ajutor logistic pe care să se poată baza. Înainte de a te lansa într-o astfel de “misiune”, asigură-te că mașina ta este echipată cu absolut tot ce trebuie, în lupta cu zăpezile: anvelope de iarnă, suficient carburant, trusă de prim ajutor, ulei pentru automobil de cea mai bună calitate etc

Oferă informații utile
Dezăpezirile sunt o luptă contra-cronometru, pentru că viteza de reacție poate salva vieți, redând totodată localnicilor, în timpul cel mai scurt posibil, sensul normal al vieții lor. De foarte multe ori, resursele joacă un rol important în aceasta activitate: anvelope ieftine pentru camionetele ce dezăpezesc, saci cu nisip în imediata apropiere, alimente și apă pentru comunitățile blocate între nămeți. De aceea, poți juca un rol important în activitățile de dezapezire prin găsirea celor mai bune informații, astfel încât să asigurați în permanență buna funcționare a activităților de dezăpezire.  

Strângere de fonduri
O astfel de activitate costă, în cazul în care este realizată de voluntari din sânul unei comunități. Există o mulțime de resurse ce se termină rapid ( mâncare sau apă pentru voluntari / carburant pentru autoturisme ), de aceea, lipsa banilor poate fi într-adevăr o problemă. De aceea, strângerile de fonduri pentru o astfel de cauză pot grăbi lucrurile într-o direcție bună.


Mai mult decât atât, un credit online în cele mai avantajoase condiții vă oferă finanțarea dorită, pentru ca toți membrii comunității tale să poată continua treaba. Nu trebuie decât să respectați cerințele impuse pentru un astfel de împrumut și să accesați rapid o sumă de bani importantă pentru proiectul vostru.


Dacă vrei să te implici în activitățile de dezăpezire din cadrul comunității tale, acum știi ce ai de făcut. Încearcă în permanență să te faci util, nu să îi încurci pe ceilalți voluntari. Zăpada blochează drumurile de acces, iar cu cât se amână mai mult înlăturarea ei, cu atât membrii unei comunități pot fi lipsiți de multe resurse vitale pentru viața lor.


Încearcă să îți faci automobilul util ( mult mai bine dacă dispui de o camionetă ), venind totodată cu cele mai bune soluții pentru nevoile ce apar pe parcurs. Mai mult decat atât, lipsa banilor poate îngreuna procesul de dezăpezire, însă un credit rapid sau o strângere de fonduri în sânul comunității pot rezolva rapid această problemă.

Comentarii

loading...