-3.2 C
București
luni, 24 ianuarie 2022
AcasăSocialCum rezolvă Armand problema de încălzire în Cartierul Aviației

Cum rezolvă Armand problema de încălzire în Cartierul Aviației

Primarul Sectorului 1 al Capitalei Clotilde Armand a anunțat luni că au fost instalate primele echipamente de încălzire pentru Cartierul Aviației.
Ea spune că astfel de echipamente vor fi amplasate și în alte zone, acolo unde este nevoie.

„Astăzi am reușit să instalăm primele echimpamente specializate de încălzire pentru Cartierul Aviației”, a anunțat luni pe Facebook Clotilde Armand, potrivit jurnalul.ro.

Primarul susține că „nu puteam să stăm cu mâinile în sân în timp ce locuitorii cartierului Aviației îngheață în casă sau nu beneficiază de apă caldă la termperatura optimă în condițiile avariilor frecvente la rețea cauzate de nerealizarea la momentul oportun, de către fostele administrații ale Bucureștiului, a invesțițiilor în reabilitarea rețelei termice din Capitală”.

Armand spune că soluțiile la problemele de încălzire din Cartierul Aviației sunt găsite de specialiști

Clotilde Armand spune că amplasarea echipamentelor specializate pentru încălzit apa la punctele termoenergetice cu probleme este soluția propusă de ea împreună cu specialiștii din primărie și Compania Municipală Termoenergetica.

„Am început cu cartierul Aviației și vom continua amplasarea acestor echipamente acolo unde este nevoie. Vrem ca din această iarnă toți locuitorii sectorului să nu mai aibă probleme cu alimentarea cu apă caldă și cu încălzirea”, a mai anunțat Clotilde Armand.

Primarul general, Nicușor Dan, a promis numeroase lucrări de modernizare ale rețelei de termoficare, ce ar fi trebuit executate în vara acestui an, însă Termoenergetica a efectuat și efectuează mai mult “cârpeli” la conductele vechi, în multe cazuri remedierile rezistând doar câteva zile.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Joe Biden, videoconferință cu mai mulți lideri europeni, pentru situația din Ucraina

Preşedintele american, Joe Biden, va avea o ''videoconferinţă securizată'' cu mai mulţi lideri europeni luni la ora 20:00 GMT pentru a discuta despre situaţia...

Simona Halep, eliminată în optimile de finală ale Australian Open

Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4, de franţuzoaica Alize...

Criza din Ucraina, o luptă pentru viitoarea ordine mondială

Pentru Rusia și China, criza din Ucraina face parte dintr-o luptă de reducere a puterii americane, potrivit unei analize publicate de Financial Times. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă