26.2 C
București
vineri, 1 iulie 2022
AcasăSocialCopil mort la Arad. Cadavrul, incendiat și fără picioare

Copil mort la Arad. Cadavrul, incendiat și fără picioare

Un cadavru al unui copil ars a fost găsit lângă cimitirul din Arad de un bărbat care-și plimba câinele. Cadavrul ar aparține unei fetițe de 6 ani care a fost ucisă cu un corp contondent, spun anchetatorii care nu au dat încă un verdict final.

Bărbatul care a descoperit cadavrul: „Câinele mi-a adus o labă de picior”

Cadavrul incendiat și fără picioare a fost depistat de un câine scos la plimbare de către stăpânul său. Patrupedul a adulmecat mirosul, a fugit și s-a întors în gură cu laba unui picior.

Stăpânul animalului a crezut că piciorul provine de la o simplă păpușă, așa că nu a acordat prea mare atenție. Apoi, a mers pur și simplu acasă. S-a întors la fața locului ca să investigheze cu atenție dacă piciorul este al unei păpuși sau nu, scrie aradon.ro.

“Am văzut câinele că mirosea, ținea botul în sus, a sărit direct în iarbă aia mare și a venit la mine cu o labă de picior, am crezut că e picior de păpușă. Era o labă de copil era puțin incendiat după ce a venit poliția, a găsit cadavrul”, a spus bărbatul, conform Protv.ro.

Localnică: „Am zece nepoți. Ne e frică”

Localnicii au spus că acum câteva zile au observat un fum gros care se ridica dinspre zona în care a fost găsit cadavrul.

“Acum o săptămâna soțul a văzut foc încolo, era un foc mare nu știu ce să zic, dar trebuie căutat. De când am auzit așa ceva… eu am zece nepoți ne este frică să mergem la școală”, a spus un martor. 

Ucigașul a încercat să ascundă cadavrul

Pentru a-și șterge urmele, cel care a săvârșit abominabila faptă, a incendiat cadavrul. De asemenea, cadavrului îi lipsesc membrele inferioare. Nu i se cunosc nici chipul și nici vârsta. Autoritățile aproximează vârsta fetei ca fiind cuprinsă între 5 și 7 ani, potrivit presei locale.

Corpul neînsuflețit al copilului a fost transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei. S-a stabilit, în urma efectuării autopsiei, că decesul copilului a survenit în urma unor lovituri aplicate în cap, cu un obiect contondent. Apoi, cel care a comis omorul a vrut, cel mai probabil, să-și ascundă urmele, astfel că a incendiat cadavrul.

Ancheta se dovedește a fi greoaie. Incendiul a șters orice urmă distinctă care îi putea ajuta pe anchetatori să obțină un minim de informații care să conducă la identificarea copilului.

Anul 2021 a adus pentru Arad „un rol într-un film SF”. După mașina omului de afaceri Ioan Crișan care a explodat în mai anul acesta, acum apare acest caz care șochează o țară întreagă.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Macron: UE va trebui să găsească rute alternative pentru livrarea de cereale din Ucraina

Uniunea Europeană (UE) trebuie să găsească mai multe rute alternative pentru transportul de cereale din Ucraina, a declarat preşedintele francez Emmanuel Macron la summitul...

Valoarea tichetelor de masă urcă la 30 de lei

Valoarea tichetelor de masă se majorează la 30 de lei, începând cu data de 1 iulie 2022. Anunțul în acest sens este transmis, la...

Ordonanța de Guvern reduce prețul carburanților cu 50 de bani, dar reducerea e facultativă

Executivul a aprobat, în ședința de joi, 30 iunie, Ordonanța de Urgență care ar reduce prețul carburanților cu 50 de bani pe litru. Teoretic, această...
Ultima oră
Pe aceeași temă