16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSocialCFR Călători anunță suplimentări de trenuri în perioada sărbătorilor

CFR Călători anunță suplimentări de trenuri în perioada sărbătorilor

Decizia a fost luată pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările publicului cu prilejul sărbătorilor de iarnă, informează CFR Călători.

Pentru această perioadă, este suplimentat şi personalul feroviar în marile gări, la casele de bilete, pentru fluidizarea vânzărilor de bilete.

CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul.

Agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în zilele de 24 şi 31 decembrie, în intervalul orar 08.00 -16.00.

În data de 24 decembrie, agenţiile de voiaj din incinta Oficiilor Poştale – Agenţia Unirea, Agenţia Militari, Agenţia Regie şi Agenţia Berceni vor fi deschise în intervalul orar 08.00 -16.00, iar în data de 31 decembrie vor fi închise.

Agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi vor fi deschise conform programului de lucru al centrelor comerciale.

Celelalte agenţii de voiaj vor fi deschise cu program normal de lucru.

În zilele libere de sărbătoare legală – 25, 26 decembrie, 1 şi 2 ianuarie, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, restul agenţiilor de voiaj fiind închise.

Cele mai citite

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...
Ultima oră
Pe aceeași temă