35.7 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăSocialCaz șocant: Și-a bătut mama pentru că nu i-a dat bani

Caz șocant: Și-a bătut mama pentru că nu i-a dat bani

Scandal incredibil în Vâlcea. Un bărbat de 30 de ani a ajuns după gratii după ce și-a bătut mama. Deși avea ordin de restricție, bărbatul a mers la locuința părinților săi, cerându-i mamei sale o sumă de bani. În momentul în care a fost refuzat, omul a devenit violent.

“În seara de 6 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie din Diculești, cu privire la faptul că fiul său, un bărbat de 30 de ani, ar fi agresat-o fizic. 

În urma verificărilor, s-a constatat că tânărul a venit la domiciliul femeii, deși împotriva sa fusese emis un ordin provizoriu de protecție și i-ar fi cerut persoanei vătămate o sumă de bani, iar când aceasta a refuzat să-i dea, ar fi lovit-o cu palma peste față. 

La data de 7 septembrie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propuneri procedurale” – se arată într-un comunicat de presă ai IPJ Vâlcea.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 127: Trezoreria SUA anunță un ajutor de 1,3 miliarde dolari pentru țara invadată

Trezoreria SUA a anunţat transferarea a 1,3 miliarde de dolari pentru ajutor economic acordat Ucrainei, în cadrul unui prim sprijin de 7,5 miliarde de...
00:00:55

Președintele Xi Jinping sosește în Hong Kong pentru aniversarea predării coloniei de Marea Britanie Chinei

Președintele chinez Xi Jinping a sosit la Hong Kong joi (30 iunie) pentru evenimente ce țin de aniversarea a 25 de ani de când...

Rezultatele finale de la Evaluarea Națională, afișate astăzi

Rezultatele finale de la Evaluarea Naţională, după soluționarea contestaţiilor, vor fi afişate astăzi, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei (ME).Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, declara...
Ultima oră
Pe aceeași temă