-1.1 C
București
joi, 27 ianuarie 2022
AcasăSocialCaz șocant: Și-a bătut mama pentru că nu i-a dat bani

Caz șocant: Și-a bătut mama pentru că nu i-a dat bani

Scandal incredibil în Vâlcea. Un bărbat de 30 de ani a ajuns după gratii după ce și-a bătut mama. Deși avea ordin de restricție, bărbatul a mers la locuința părinților săi, cerându-i mamei sale o sumă de bani. În momentul în care a fost refuzat, omul a devenit violent.

“În seara de 6 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie din Diculești, cu privire la faptul că fiul său, un bărbat de 30 de ani, ar fi agresat-o fizic. 

În urma verificărilor, s-a constatat că tânărul a venit la domiciliul femeii, deși împotriva sa fusese emis un ordin provizoriu de protecție și i-ar fi cerut persoanei vătămate o sumă de bani, iar când aceasta a refuzat să-i dea, ar fi lovit-o cu palma peste față. 

La data de 7 septembrie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propuneri procedurale” – se arată într-un comunicat de presă ai IPJ Vâlcea.

Cele mai citite

Video – Cum să pictezi o ușă

How to Paint a Door pic.twitter.com/lPuI1QV2oa — House Beautiful (@HouseBeautiful) January 26, 2022 The post Video – Cum să pictezi o ușă appeared first on casamea.ro.

Republica Moldova ia cu o mână de la România și dă cu cealaltă Rusiei

Republica Moldova se vede pusă din nou în situația de a lua rapid ajutorul pe care-l oferă România, dar în același timp trebuie să...

Hotelul Rex Mamaia, vândut mult sub prețul pieței

Râvnit de mulți afaceriști imobiliari, Hotelul Rex Mamaia ar putea fi vândut, cel puțin suspect, pentru doar 3 milioane de euro, mult sub prețul...
Ultima oră
Pe aceeași temă