Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Câteva zeci de persoane protestează în Piaţa Victoriei din Capitală: "PSD, ciuma roşie!”

Peste 2.000 de persoane au participat, duminică seara, la un miting organizat de Rezistenţa, Insistăm, Iniţiativa Ro, în Piaţa Victoriei din Capitală. Manifestanţii au scandat lozinci împotriva Guvernului şi a PSD, precum "PSD, ciuma roşie", "Hoţii, hoţii".

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 10.06.2018 - 21:53

Peste 2.000 de persoane au participat, duminică seara, la un miting organizat de Rezistenţa, Insistăm, Iniţiativa Ro, în Piaţa Victoriei din Capitală.

 

Manifestanţii au scandat lozinci împotriva Guvernului şi a PSD, precum "PSD, ciuma roşie", "Hoţii, hoţii", "Cuib de hoţi şi mafioţi", "Suntem uniţi, nu plătiţi", "România, trezeşte-te", "Jos Liviu Dragnea", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi".

 

Totodată, ei au avut pancarte prin care îşi manifestau susţinerea faţă de Roşia Montană.

 

La ora 21,00, protestatarii au aprins luminile de la telefoane şi au intonat Imnul Naţional.

 

Protestul s-a desfăşurat fără incidente. 

 

ORA 19.35 Peste 300 de persoane protestează în Piaţa Victoriei

 

Peste 300 de persoane s-au adunat duminică, în Piaţa Victoriei, la un miting de protest organizat de Rezistenţa, Insistăm, Iniţiativa Ro.

Protestatarii suflă în vuvuzele şi poartă pancarte cu mesaje precum: "Uniţi salvăm Roşia Montană"; "Resetare nu schimbare", "Nu ne scoateţi din sărite. Roşia Montană".

Ei poartă steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene şi scandează lozinci precum "PSD, ciuma roşie", "Hoţii, hoţii", "Cuib de hoţi şi mafioţi".

La eveniment este prezent şi senatorul USR Mihai Goţiu. "Am venit din foarte multe motive, am venit pentru Justiţie, dar Justiţie în mod real, am venit pentru Roşia Montană, pentru care am fost în stradă foarte mulţi ani, (...) pentru ceea ce s-a întâmplat şi în această săptămână în Parlament cu votarea Fondului Suveran, care înseamnă un nou atac la viitorul României. (...) Sunt foarte multe motive de a protesta şi de a fi alături de cetăţenii care îşi cunosc drepturile şi care în mod liber, fără să fie convocaţi pe liste, fără alte presiuni, doar datorită propriei conştiinţe, vin aici să-şi spună punctul de vedere şi să ceară stoparea atacurilor asupra Justiţiei şi o viaţă şi un viitor mai bun pentru România", a precizat, pentru AGERPRES, Goţiu.

Comentarii

loading...