Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Monica Anisie

Ministrul Educației: Școala începe în septembrie, ne pregătim pentru septembrie

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a fost întrebată, duminică seară, când începe școala în toamna anului 2020 sau dacă, într-adevăr, școlile vor fi redeschise în septembrie.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2020 - 22:30

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a fost întrebată, duminică seară, într-o discuție telefonică transmisă în direct la un post de televiziune, dacă școala va începe în luna septembrie.

"Da, ne pregătim pentru septembrie", a răspuns ministrul Monica Anisie.

Ea a continuat explicând că, dacă în România va interveni cel de-al doilea val al epidemiei de coronavirus, "trebuie să fim pregătiți".

În acest moment, școlile sunt închise și s-a anunțat că nu vor mai fi deschise până la începerea anului școlar 2020 - 2021. Până la finalul anului școlar 2019 - 2020, elevii urmează cursuri online, care chiar dacă se desfășoară de acasă, sunt obligatorii.

Potrivit celor mai recente estimări, după primul vârf al pandemiei de coronavirus, care este așteptat în România la începutul lunii mai, în România ar putea urma și un al doilea val al epidemiei, care s-ar putea înregistra în lunile octombrie - noiembrie 2020.

Comentarii