Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Bucureşti: 32 de farmacii vor fi deschise non-stop de sărbători

Colegiul Farmaciştilor Bucureşti a publicat pe site-ul www.cfbucuresti.ro lista pe sectoare a farmaciilor cu program permanent si semi-permanent din Bucureşti. Astfel, 32 de farmacii vor fi deschise non-stop de sărbători, iar alte 232 vor avea program semi-permanent.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.04.2018 - 11:26

"Menţionăm faptul că farmaciile cu program permanent sunt deschise non-stop adică şi pe timpul nopţii, iar farmaciile cu program semi-permanent sunt deschise în fiecare zi având program de duminică, adică nu sunt deschise noaptea", transmite Colegiul Farmaciştilor Bucureşti.

Astfel, în Sectorul 1 vor fi deschise 6 farmacii non-stop, iar alte 25 vor avea program semi-permanent. În Sectorul 2 vor fi 8 farmacii deschise permanent, iar alte 53 pe timpul zilei. În Sectorul 3 vor fi şase farmacii deschise non-stop, iar 33 vor avea program pe timpul zilei. În Sectorul 4 vor fi 8 farmacii deschise ziua şi noaptea, 39 având program semi-permanent. Sectorul 5 va avea o singură farmacie deschisă non-stop, iar 21 vor fi deschise pe timpul zilei. În Sectorul 6 vor avea program permanent trei farmacii, iar 61 vor funcţiona doar ziua.

Comentarii

loading...