Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bucureştenii care au plătit taxa Oxigen îşi primesc banii înapoi

Cetățenii Municipiului București care au achitat în avans  contravaloarea tarifului de acces și circulație pentru Vignieta Oxigen pot depune, începând de luni, 14 septembrie 2020, cererile pentru rambursarea sumelor plătite.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

12.09.2020 - 11:40

Restituirea taxei se va face către cetățenii care au cumpărat Vignieta Oxigen, indiferent de tipul de vignieta achiziționată, fiind exceptată perioada în care documentul de instituire a taxei a fost în vigoare (HCGMB 539/2019), respectiv 1 ianuarie – 22 martie 2020.  Termenul de restituire este 30 de zile lucratoare de la data depunerii solicitarii.

Sumele aferente Vignietei Oxigen vor fi rambursate în baza unei cereri de restituire, care va putea fi depusă astfel:
-  electronic la adresa de e-mail: [email protected], cu precizare în subiectul mesajului: "Cerere de restituire vignieta Oxigen”,
-  fizic, la sediul Administrației Străzilor București din strada Domnița Ancuţa, nr. 1,
-  prin poştă, cu scrisoare recomandată de primire.

Cerererile de restituire pot fi descărcate de pe site-ul Administrației Străzilor București, https://aspmb.ro/wp-content/uploads/2020/09/Restituire-Taxa-Oxigen.pdf  și vor fi însoțite de următoarele documente: copie a cărții de identitate, copie a certificatului de înmatriculare a vehiculului, care va purta înscrisul "conform cu originalul" și semnătura, copie a documentului de plată.

Cetățenii vor putea solicita restituirea taxei pana la data de 13.09.2023, iar banii vor fi rambursați prin acceași modalitate prin care s-a efectuat plata: fie transfer bancar, fie vor fi ridicați de la casieria ASB din strada Domniţa Ancuţa, nr. 1. 

Citește totul despre:

Comentarii