Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Braşov: Pompierii intervin pentru scoaterea apei din gospodării

Pompierii militari intervin, joi, pentru scoaterea apei din 10 gospodării, două aflate în cartierul Stupini din municipiul reşedinţă şi opt din localitatea Podu Olt, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Luiza Dănilă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.03.2018 - 11:56

De asemenea, echipe de intervenţie se află şi în localitatea Augustin, unde lucrează la întărirea digului de protecţie, dar şi la evacuarea apei din canalul de scurgere al pârâului care trece prin localitate.

Luiza Dănilă a mai menţionat că, în ceea ce priveşte debitul râului Olt, în localitatea Podu Olt, apele staţionează, în zona Feldioara sunt în uşoară scădere, iar în zona localităţii Hoghiz sunt în creştere.

În cartierul Stupini de la marginea municipiului reşedinţă, echipe ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Braşov acţionează pentru scoaterea apei din curţi şi grădini inundate aflate pe strada Fântânii, după ce, în cursul zilei de miercuri, au evacuat apa din case, beciuri şi magazii de pe aceeaşi stradă, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Comentarii

loading...