18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSocial"Becoming": Memoriile lui Michelle Obama, lansate pe 13 noiembrie, în 24 de...

“Becoming”: Memoriile lui Michelle Obama, lansate pe 13 noiembrie, în 24 de limbi străine

În acest volum, intitulat “Becoming” (“Să devii”), “vorbesc despre rădăcinile mele, povestesc despre modul în care o fetiţă din sudul oraşului Chicago şi-a găsit calea şi destulă forţă să îi atragă pe alţii de partea sa”, a explicat Michelle Obama, potrivit unui comunicat.

“Să scriu «Becoming» a fost o aventură personală unică. Redactarea acestei cărţi mi-a permis, în premieră, să îmi aloc timp pentru a rememora, sincer, parcursul pentru «cel mai puţin neaşteptat lucru»”, a mai spus cea care a trăit opt ani la Casa Albă.

În SUA, versiunea tipărită a volumului va avea preţul de 32,50 de dolari, iar cea digitală, 14,99 de dolari.

La începutul lunii martie 2017, publicaţia Financial Times a scris că Barack şi Michelle Obama au semnat un contract cu Penguin Random House pentru publicarea memoriilor lor. Editura le-ar fi plătit peste 60 de milioane de dolari pentru drepturile asupra celor două volume de memorii.

Un purtător de cuvânt al editurii a refuzat, însă, la acel moment să comenteze cifra vehiculată, care ar fi una dintre cele mai mari din domeniu.

Michelle Obama, în vârstă de 54 de ani, a mai publicat o carte, “American Grown”, despre grădinărit şi alimentaţie, în 2012.

Aceasta va pleca într-un turneu de promovare a volumului de memorii în mai multe ţări. Mai multe informaţii în acest sens vor fi publicate pe site-ul www.becomingmichelleobama.com.

Nu există în acest moment nicio informaţie despre noul volum de memorii al lui Barack Obama, care deja a publicat două cărţi, “Dreams from My Father: A Story of Race and Inheritance” (1995) şi “The Audacity of Hope: Thoughts on Reclaiming the American Dream” (2006), vândute fiecare în peste trei milioane de exemplare doar în SUA.

Michelle LaVaughn Robinson Obama este de profesie avocat şi a fost prima doamnă a SUA în perioada 2009 – 2017. Este căsătorită cu cel care a fost cel de-al 44-lea preşedinte al SUA, Barack Obama, din 1992, şi a fost prima primă doamnă afro-americană a SUA.

Cele mai citite

Inițiative de sustenabilitate care ne atrag atenția. Foto Interviu cu reprezentanții Skanska despre sustenabilitate și clădiri certificate ce acoperă nevoile oamenilor cu dizabilități

1. Care au fost inițiativele cheie de sustenabilitate implementate în cadrul organizației în 2023 și cum au avut impact asupra performanțelor generale ale companiei? Toate...

Incendiu puternic în nordul Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate

Un incendiu violent a izbucnit în nordul Capitalei, cartierul Aviației, la un bloc aflat în construcție. Fumul dens este vizibil de la kilometri distanță,...

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare de astăzi. Legea, care modifică o ordonanţă de...
Ultima oră
Pe aceeași temă