19.2 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSocialJustițieAvocatul Alexandru Mușătoiu – Locul 1 în ranking-urile juridice din vestul țării

Avocatul Alexandru Mușătoiu – Locul 1 în ranking-urile juridice din vestul țării

Cabinetul de avocatură Alexandru Mușătoiu din Timișoara obține în 2023 Locul 1 în clasamentele Șoimii Legii și distincția Gold pentru județul Timiș, după ce a deținut exact aceeași poziție în anii 2020, 2021 și 2022. Pentru anul 2023, casa de avocatură este și laureat Firma de Aur la nivel național.

Agențiile de ranking studiază diverse sectoare ale industriilor și, în funcție de o sumă de criterii, stabilesc și recompensează liderii din diverse domenii de activitate, promovându-i pe cei care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Șoimii Legii întocmește un clasament anual al celor mai bune 3 companii din respectivul domeniu. 

Cu o prezență de peste 18 ani pe piața avocaturii din România, casa de avocatură Alexandru Mușătoiu a obținut cele mai înalte distincții 4 ani consecutiv, mărturie a calității serviciilor de înaltă calitate pe care le oferă.

„Ne mândrim cu aceste premii, ele sunt o încununare a muncii noastre, a nopților petrecute la birou și a zecilor de kilometri parcurși pe holurile instanțelor din România. Însă reperul nostru principal a fost întotdeauna și rămâne clientul. Mulțumirea și bucuria clientului este autentica răsplată a eforturilor noastre. Iar faptul că dezvoltăm relații solide care dăinuie peste ani arată nivelul nostru de implicare și aprecierea clienților noștri pentru serviciile pe care le oferim” a declarat Alexandru Mușătoiu, avocat fondator și coordonator.

În ce privește serviciile oferite și modul de abordare a clientelei, avocatul adaugă: „Încercăm să oferim servicii juridice complete și să acoperim toate domeniile dreptului, în măsura în care timpul și resursele ne permit. Lucrăm deopotrivă cu persoane fizice, societăți comerciale și instituții publice. Ne plac provocările. Bineînțeles că și selectăm clientela în funcție de mai multe criterii, complexitatea speței fiind unul dintre ele, de exemplu. Însă, așa cum ziceam, reperul principal e omul. Muncim cu oameni și pentru oameni, fie că sunt persoane fizice sau constituiți într-o societate comercială, companie multinațională ori autoritate publică. De aceea e atât de important pentru noi omul, cu viziunile sale, principiile sale și scara sa de valori.”

Întrebat cu privire la aria principală de lucru a casei de avocatură, acesta răspunde: „Îmi este foarte greu să vă indic un obiect principal al activității noastre. Oferim servicii juridice profesioniste și încercăm constant să acoperim toate domeniile în care clienții noștri au nevoie de noi. Pentru că despre ei este vorba, despre clienții noștri și nevoile lor. Lucrăm deopotrivă cu persoane fizice, societăți comerciale și instituții publice. Sigur că unii avocați excelează în unele domenii în detrimentul altora. Aici intervine leadership-ul de a pune în evidență avocatul potrivit pe domeniul care-l avantajează și a-l desemna clientului potrivit. Nu e ușor. Dar niciodată nu mi-am dorit ceva ușor ci complex și provocator. Iar avocatura serioasă furnizează din plin aceste elemente. Ca să revin, nu vă pot da un răspuns general valabil pentru o arie de practică principală, uneori vin dintr-odată o sumedenie de litigii pe domeniul imobiliar, alteori litigii fiscale, conflicte de muncă sau chiar litigii penale în ultimul timp, dar, ca reper, majoritatea activității noastre are loc în aria dreptului civil și comercial.”

Cele mai citite

Motrenismul

În istoria Regatului român, probabil cea mai suveranistă perioadă din istoria poporului român, au existat mai multe curente de gândire: poporanismul, semănătorismul și trăirismul....

Silvestru Şoşoacă, condamnat definitiv pentru ultraj

Silvestru Şoşoacă a fost condamnat definitiv joi de Curtea de Apel Bucureşti la plata unei amenzi penale de 18.000 lei pentru ultraj, după ce...

Descoperă viitorul construcțiilor: Case pe structură metalică

Într-o lume care se mișcă rapid, inovația în construcții ne oferă o soluție elegantă și durabilă: casele pe structură metalică. Aceste minuni ale tehnologiei...
Ultima oră
Pe aceeași temă