Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Arad, Plenara de Primăvară a Adunării Regiunilor Europei: vor participa 150 de personalități

Peste 150 de personalităţi europene, preşedinţi de regiuni, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene şi primari din câteva zeci de ţări ale Bătrânului Continent, participă, în perioada 20-22 martie, la Arad, la Plenara de Primăvară a Adunării Regiunilor Europei (ARE).

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 20.03.2018 - 09:08

La eveniment şi-a confirmat participarea şi Magnus Berntsson, preşedintele ARE, care va susţine marţi, începând cu ora 13.30, o conferinţă de presă comună cu preşedintele CJ Arad, Iustin Cionca, şi cu primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

În cursul zilei de marţi, Iustin Cionca şi Gheorghe Falcă vor prezenta în plen strategia de dezvoltare a Aradului, la nivel de judeţ şi municipiu, cu accent pe parcursul european asumat.

În cursul zilei de miercuri, vicepreşedintele CJ, Sergiu Bîlcea, va face o prezentare despre conectarea infrastructurii rutiere arădene la reţeaua europeană de transport.

"Valorile europene reprezintă foaia noastră de parcurs pentru viitor. Ne-am propus ca în aceste trei zile în care Consiliul Judeţean Arad, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, găzduieşte Plenara de Primăvară a Adunării Regiunilor Europei, să prezentăm participanţilor din câteva zeci de ţări europene imaginea unei Românii puternice, stabile, o Românie a lucrului bine făcut cel puţin dacă ne raportăm la ceea ce se întâmplă în vestul ţării", a declarat Iustin Cionca.

Potrivit sursei citate, datorită importanţei acordate Plenarei de Primăvară a Adunării Regiunilor Europei, organism care dictează ritmul şi strategiile de dezvoltare la nivel european, la evenimentele ce vor fi găzduite de municipiul Arad şi-au anunţat, de asemenea, participarea membri ai Corpului diplomatic în România.

Lucrările Plenarei de Primăvară a ARE se vor desfăşura la Palatul administrativ al municipiului Arad, potrivit AGERPRES.

Comentarii

loading...