Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Amenzi de aproape jumătate de milion de lei pentru comercianții și pentru atelierele auto

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) a aplicat amenzi în valoare totală de 496.500 de lei pentru o serie de comercianți auto și pentru mai multe unități de service auto.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

25.06.2020 - 14:33

Inspectorii ANPC au aplicat amenzi în valoare totală de 496.500 de lei asupra a peste o treime dintre cei 386 de operatori economici care activează în domeniul de service auto şi în comercializarea sau promovarea de autoturisme şi piese auto în cadrul spaţiilor aferente showroom-urilor.

Aceste controale au avut loc în perioada 15 - 19 iunie 2020, a anunțat un comunicat al ANPC.

În urma acestor acțiuni de control, ANPC a emis 134 de avertismente şi a aplicat 123 de amenzi contravenţionale în valoare de 496.500 lei pentru încălcarea reglementărilor privind protecţia consumatorilor. De asemenea, au fost oprite definitiv de la comercializare mărfuri neconforme în valoare de circa 55.000 lei.

Comentarii

loading...