Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Adrian Rîndunică: Vor fi bani pentru a susţine sistemul de pensii

Secretarul de stat în Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale (MMJS) Adrian Rîndunică a dat asigurări joi, la Oradea, că vor fi bani pentru sistemul de pensii preconizat prin noul proiect de lege, aflat în dezbatere publică.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 23.08.2018 - 13:57

"Vă asigur că au existat evident simulări în acest sens, nu vor fi probleme din acest punct de vedere. A fost dezbătut subiectul foarte mult. Pe de altă parte, nota de fundamentare a legii a solicitat acest lucru. Au existat simulări pe noua lege şi nu vor fi probleme din acest punct de vedere. Vor fi bani pentru a susţine sistemul de pensii. Noi venim în teritoriu pentru a asculta părerile şi punctele dumneavoastră de vedere, care sunt foarte importante pentru noi. Ne dorim o lege a pensiilor foarte bună, cu viziuni foarte clare şi foarte bune care răspund necesităţilor pensionarilor. Nimeni nu şi-a mai asumat astfel un act normativ privind legea pensiilor", a declarat, în Comisia de Dialog Social, Adrian Rîndunică.

Reprezentantul MMJS a prezentat, la Instituţia Prefectului Bihor, proiectul Legii sistemului public de pensii, subliniind principiile acestuia şi, mai cu seamă, modificările ce vor fi aduse la reglementările actuale.

La dezbatere au participat reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate, ai sindicatelor şi patronatelor, prefectul Ioan Mihaiu, preşedintele Casei Judeţene de Pensii, Szarka Arpad, vicepreşedintele CJ Bihor, Ioan Mang, europarlamentarul Emilian Pavel şi senatorul PSD Florian Bodog.

Comentarii

loading...