Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Zeci de persoane din capitală sau din împrejurimi au cerut ajutorul ambulanţei, după ce au suferit accidentări din cauza vremii.

Accidentări în Capitală de la gheaţă

Zeci de persoane din capitală sau din împrejurimi au cerut ajutorul ambulanţei în ultimele 24 de ore, după ce au suferit fracturi, luxaţii sau entorse în urma căzăturilor.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 19.03.2018 - 14:42

Mai mulţi oameni ai străzii au fost transportaţi la adăposturile special amenajate. În total, peste 1.400 de persoane au avut nevoie de asistenţă, spune şefa Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, Alis Grasu:

Alis Grasu spune că, "dintre aceştia, 798 au fost cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben". 104 persoane se aflau în loc public când s-a chemat ambulanţa pentru ele, 29 de persoane fără adăpost au fost transportate la adăposturile special amenajate şi 33 de persoane au suferit traumatisme uşoare prin cădere, cu suspiciuni de fracturi, luxaţii, entorse.

Medicii recomandă ca în această perioadă să se evite deplasările, mai ales persoanele vârstnice şi cei care au probleme cardiace, respiratorii sau locomotorii.

Dacă acest lucru nu este posibil, trebuie să vă îmbrăcaţi corespunzător, cu haine călduroase, dar lejere, să aveţi mânuşi şi fular, iar încălţămintea să fie impermeabilă şi antiderapantă, conform Rador

Comentarii

loading...