22.6 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSocialAccident grav în Vâlcea: 4 victime; trafic blocat

Accident grav în Vâlcea: 4 victime; trafic blocat

Patru persoane au fost rănite în această dimineaţă în urma coliziunii maşinilor în care se aflau, pe DN 64, în localitatea Ioneşti, unul dintre răniţi fiind încarcerat, au anunţat autorităţile locale din județul Vâlcea.

Potrivit Poliţiei Vâlcea, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri, salvatorii intervenind pentru scoaterea victimei blocate în maşină.

“Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că, din cauze care urmează a fi stabilite, două autoturisme au intrat în coliziune. Din impact, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un cap de pod, conducătorul auto fiind încarcerat”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălina Cimpoeru, citată de Agerpres.

La faţa locului au fost trimise şase autospeciale de intervenţie, între care două salvări ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj SMURD.

“O persoană este încarcerată, iar alte trei au suferit multiple traumatisme. Medicul sosit la intervenţie a evaluat două victime cu cod Roşu şi două cu cod Galben. Acestea vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Vâlcea, pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger. 

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

ANAF va avea un compartiment de Evidență Operativă

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și-a înființat un compartiment de Evidență Operativă, anunță un articol publicat pe site-ul termene.ro. Noul departament al ANAF va...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă