Foto: Arhivă

Vom primi șapte milioane de vaccinuri în două luni, pentru toată lumea, anunță Voiculescu

"Sunt vaccinuri pentru toată lumea, vom primi peste șapte milioane de vaccinuri în următoarele două luni", a declarat ministrul Sănătății.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.04.2021 - 13:11

"Sunt vaccinuri, pentru toată lumea, vom primi peste șapte milioane de vaccinuri în următoarele două luni", a declarat, joi, 1 aprilie 2021, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Ministrul a asigurat, pe această cale, că toți cetățenii români care vor dori să se imunizeze împotriva Covid vor avea această posibilitate. El nu a precizat de ce tipuri vor fi vaccinurile care vor ajunge în România, dar se știe că Agenția Europeană a Medicamentului a autorizat până acum patru vaccinuri împotriva Covid, iar președintele Iohannis a precizat că România va folosi doar vaccinuri anti - Covid "recomandate" de Uniunea Europeană.

Pe de altă parte, ministrul Voiculescu a precizat, răspunzând la întrebarea unui jurnalist, că oficialii din România nu au luat în discuție ideea ca persoana care se imunizează anti - Covid să beneficieze de o zi liberă de la serviciu, în ziua în care este programat la vaccinare.

Ministrul Vlad Voiculescu a făcut aceste declarații cu prilejul unei vizite la Institutul de Cercetare "Cantacuzino" din București, unde i-a însoțit pe președintele Iohannis și pe premierul Cîțu.

Comentarii