Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vedeta TV din România vindecată de coronavirus după 74 de zile

Primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă în parc și să se antreneze

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.05.2020 - 07:46

După 74 de zile și 11 testări succesive, Bianca Dobroiu, românca de 23 de ani, unul dintre primii pacienți internați la Bologna pentru coronavirus, și-a revenit.

"O emoție unică, nu mi se pare real ce se întâmplă, au trecut zile foarte lungi, cred că niciodată nu mi-am analizat atât de mult camera. Doctorul m-a trezit ieri dimineață: ”Ești fericită? Testul a ieșit negativ!”. A fost un coșmar pe care cei care nu l-au experimentat pe propria piele nu îl pot înțelege. Dintr-o dată viața are din nou sens pentru mine", spune Bianca.

Prezentatoare de știri sportive în Italia, Bianca Dobroiu a făcut 11 teste succesive: 2 negative, 2 incerte și toate celelalte pozitive. La începutul bolii, ea a fost internată pentru scurtă vreme în secția de boli infecțioase, după care a fost externată, rămânând în carantină la domiciliu până la momentul vindecării.

Din pricina perioadei îndelungate în care a fost infectată, Bianca Dobroiu a devenit un studiu de caz în Italia, după cum afirmă specialistul în boli infecțioase din Sant’Orsola, Luciano Attard: „Din câte știm, este un record. Vrem să analizăm în amănunțime cazul Biancăi, să încercăm să înțelegem care sunt cauzele pentru care virusul a rezistat atât de mult timp.”

Citește totul despre:

Comentarii

loading...