Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Uniunea Europeană va premia solidaritatea în lupta contra pandemiei

Comitetul Economic și Social European (CESE) lansează un premiu cu tema „Societatea civilă împotriva pandemiei de COVID-19”.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.08.2020 - 17:05

Comitetul Economic și Social European (CESE) lansează "Premiul pentru solidaritate civilă", anunță un comunicat transmis de Reprezentanța Comisiei Europene la București.

Astfel, în anul 2020 va fi decis un premiu unic cu tema „Societatea civilă împotriva pandemiei de COVID-19”, care, anul acesta, va înlocui premiul său anual emblematic – Premiul pentru societatea civilă.

CESE va premia până la 29 de inițiative de solidaritate întreprinse în UE și în Regatul Unit, care luptă împotriva pandemiei de COVID-19 și atenuează consecințele devastatoare ale acesteia.

CESE este organul Uniunii Europene care face auzită vocea ONG-urilor, sindicatelor și organizațiilor angajatorilor la nivelul UE.

Comentarii