12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSănătateUn cantautor celebru are Covid-19. Care este starea acestuia

Un cantautor celebru are Covid-19. Care este starea acestuia

Folkistul Victor Socaciu s-a simțit rău și a mers la spital la sfârșitul săptămânii trecute, iar testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv.

Internat la Spitalul Monza, din Capitală, starea lui s-a ameliorat și este, în prezent, stabilă, potrivti informațiilor primite din partea prietenului său de scenă, Ducu Bertzi.

„Starea lui este stabilă acum. Mă rog să treacă cu bine peste acest moment greu! I-am transmis să aibă încredere în medici, răbdare, și totul va fi bine”, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, cantautorul Ducu Bertzi.

Cu o săptămână înainte, Victor Socaciu a participat la Festivalul „Om Bun”, pe care îl organizează, unde, din cauza pandemiei în sală au fost doar 20 – 30 de persoane.

Victor Socaciu este născut la Brașov, este cunoscut pentru muzica folk, a fost realizator tv, fost parlamentar și fost diplomat. A debutat în lumea artistică în timpul școlii, în trupa Zodiac.

În 1974 a debutat la Cenaclul Flacăra, la Teatrul Național, iar un an mai târziu are debutul la radio, pentru ca în 1976 să debuteze în televiziune.

În 2008 a fost ales deputat din partea PSD, iar în 2014 a fost numit consul general al României la Montreal.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Regele Charles își reia activitățile publice. “A înregistrat progrese încurajatoare în tratamentul împotriva cancerului”, afirmă medicii

Regele Charles al Marii Britanii va reveni săptămâna viitoare la îndatoririle publice pentru prima dată de când a fost diagnosticat cu cancer. Acesta face...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete și a eliberat din funcție doi procurori

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 aprilie 2024, mai multe decrete. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 3/2023 pentru modificarea...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...
Ultima oră
Pe aceeași temă