38.9 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSănătateTestul Covid pentru premierul Orban este negativ. Șeful Guvernului rămâne totuși în...

Testul Covid pentru premierul Orban este negativ. Șeful Guvernului rămâne totuși în carantină

Premierul Orban a făcut testul Covid în mod preventiv, nu pentru că ar fi avut simptome de boală. 

„Din motive de precauţie, Ludovic Orban va rămâne în carantină până joi, 8 octombrie a.c., de unde îşi va exercita atribuţiile funcţiei de prim-ministru şi îşi va desfăşura activitatea fără interacţiune fizică cu alte persoane. În cursul zilei de joi premierul va efectua un nou test, la distanţă de 10 zile de la prezenţa în platoul TV în care s-a aflat o persoană care, în cursul zilei de duminică, a fost confirmată pozitiv la testul pentru noul coronavirus”, precizează un comunicat difuzat, luni, 5 octombrie, de Guvernul României.

Cel puțin pentru ziua de luni, 5 octombrie, premierul Orban și-a anulat toate activitățile care presupuneau ieșirea în public.

Pe de altă parte, Ludovic Orban a transmis că, la emisiunea de televiziune unde s-ar fi putut infecta, el a venit cu mască, a stat la distanță de ceilalți invitați iar la plecare și-a pus din nou mască. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

VIDEO Localnicii din Vaideeni acuză Louis Vuitton de Furtul Designului Bluzelor Tradiționale

Localnicii din Vaideeni Acuză Louis Vuitton de Furtul Designului Bluzelor Tradiționale Localnicii din satul Vaideeni, situat la poalele Munților Carpați din România, și-au exprimat furia...
Ultima oră
Pe aceeași temă