Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Specialiști internaționali implicați în patologia oncologică

Afecțiunile oncologice constituie a doua cauză de mortalitate în România, după cele cardiovasculare. Sute de medici din specialitățile implicate în patologia oncologică se reunesc la București în lupta cu cea mai perfidă, agresivă şi mai invazivă boala: cancerul!

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.02.2019 - 15:28

Câteva sute de medici din specialitățile implicate în patologia oncologică sunt așteptați la București la cea de-a 3-a ediție a Conferinței Naționale de Oncologie în Practica Medicală 2019, eveniment organizat de Societatea Academică de Medicină a Familiei și Societățile Oncologice din România, în perioada 21-23 martie, la Crystal Palace Ballrooms, București. Conferinţa de anul acesta va insista asupra mijloacelor de prevenție dar, mai ales, asupra colaborării în timp util cu specialiştii de profil, în lupta cu una dintre cele mai perfide, mai agresive şi mai invazive boli ale omului contemporan. Printre subiectele abordate se numără: De la mutații genetice la mutații epigenetice; Terapia biologică; Cum sună viitorul? Chirurgia robotică în cancer; Screening-ul și depistarea precoce a cancerului: up-to-date, noutăți și tendințe internaționale; Excesul ponderal și riscul oncologic asociat; Limbajul alinării la pacienții cu cancer; Metode și tehnici originale ale medicinei integrative.

Link: video-interviuri cu cateva dintre personalitatile lumii medicale care iau parte la eveniment: https://onco.medica.ro/2019/onco-news/

 

Comentarii

loading...