Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Orban susține că medicul Denciu, internat în Belgia, are un test Covid negativ

"Din ceea ce ştim noi, testul de tip Real Time PCR care i-a fost făcut la Spitalul Militar din Belgia este negativ", a declarat, marți, premierul Orban despre medicul Cătălin Denciu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.11.2020 - 19:50

"Din ceea ce ştim noi, testul de tip Real Time PCR care i-a fost făcut la Spitalul Militar din Belgia este negativ", a declarat, marți, premierul Orban despre medicul Cătălin Denciu.

Premierul a explicat, astfel, că situația medicală a doctorului Denciu, care a fost grav rănit în timp ce încerca să-și salveze din incendiu pacienții de la Piatra Neamț, este sub control. Medicul Denciu a fost transferat la un spital din Bruxelles (Belgia) iar imediat după aceea s-a zvonit că Denciu a făcut un test Covid care ar fi avut rezultat pozitiv - adică Denciu ar fi nu doar victimă a arsurilor, ci și infectat cu Covid.

"Probabil, la Floreasca, nu a fost test de tip Real Time PCR, pentru că nu au avut timpul necesar de procesare. E posibil să fi fost un test antigen. De altfel, domnul doctor Denciu a contractat virusul şi s-a vindecat şi, ca atare, are anticorpi. Probabilitatea de a fi pozitiv era foarte mică, dar, din informaţiile pe care le avem de la spital, testul de tip Real Time PCR este negativ", a susținut premierul Orban.

Comentarii