22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSănătate„ Poţi fi şi tu campion!”

„ Poţi fi şi tu campion!”

Oricine poate fi campion, crede Adrian Petre care va organiza mâine, la Lipăneşti, în Prahova, a doua ediţie a campaniei „Poţi fi şi tu campion!”, un proiect menit să promoveze sportul în rândul copiilor şi nu numai.

Adrian Petre are 37 de ani, este arbitru de judo, jandarm la IJJ Cluj şi a reuşit să facă 1419 flotări în 49 de minute, un record naţional absolut, stabilit în 2013. Anul acesta, a stabilit un nou record- de data aceasta mondial- 631 de flotări pe dosul palmelor în doar 15 minute. Este iniţiatorul proiectului care are ca scop chemarea către sport a foştilor performeri şi încurajarea practicării unei discipline sportive de către cei mici: „Este important pentru copii să mai închidă tableta şi să vină către sport, îi putem ajute să îşi decopere calităţile şi să se orienteze către o anumită disciplină”.

Adrian Petre este originar din Lipăneşti, acolo unde mâine, va susţine mai multe exerciţii demonstrative, după 24 de ani de absenţă din localitate. Sportivul va face o demonstraţie specială- flotări pe dosul palmei şi cu greutăţi pe spate!

Alături de el vor fi Radu Valahu, multiplu campion de skandenberg,  Sorin Toma, campion naţional de street workout care va face demonstraţii de tracţiuni la bară, şi Mădălin Tănase, jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Prahova-şi el implicat într-un proiect de susţinere a tinerilor în sport- Academia Ambiţia Mădălin.

Nu există limită de vârstă pentru cei care vor avea curajul să accepte provocarea concursurilor. Pentru că cei mai mici, sau mai mari, vor avea parte de concursuri de flotări, skandenberg  şi tracţiuni la bară. Cei mai puternici vor primi diplome. Toţi ceilalţi se vor îndulci şi vor primi şi cadouri din partea organizatorilor.

Atenţie! Startul celor patru ore de distracţie şi sport se dă la 11, la Lipăneşti! Evenimentul este organizat în parteneriat cu primăria din localitate şi Jandarmeria Prahova.

Prima etapă a avut loc la Satu Mare, o a treia este programată în noiembrie, la Cluj.

Cele mai citite

VIDEO. Mesajul lui Mbappe. Francezul a anunțat oficial că va părăsi PSG. “Este ultimul meu an”

După șase ani de activitate la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe (25 de ani) a luat decizia de a pleca. Speculațiile din presa internațională s-au...

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, în urma unei plângeri depuse de un membru al echipei de...

COMUNICAT DE PRESĂ „SPITALUL FOIȘOR” DESPRE STAREA PACIENTULUI FLORIN PIERSIC

Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale. A început procesul...
Ultima oră
Pe aceeași temă