Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Ministrul Tătaru a mers în control la DSP București după ce o doctoriță a fost găsită cu coronavirus

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a efectuat un control fulger la Direcția de Sănătate Publică (DSP) București.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 23.07.2020 - 17:06

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a mers personal să verifice situația de la DSP București, după ce o doctoriță angajată a acestei instituții a fost confirmată că este infectată cu noul coronavirus.

Confirmarea în cazul acestei angajate a venit luni, adică acum trei zile, după ce doctorița se simțise rău câteva zile. După ce a fost confirmată pozitiv, doctorița a indicat că a avut cinci "contacți direcți", care în acest moment sunt în izolare la propriile lor domicilii.

"O doamnă doctor depistată pozitiv a avut cinci contacţi direcţi, toţi sunt în izolare în acest moment şi sunt 14 care s-au autodenunţat ca şi contacţi direcţi, urmând ca astăzi să fie testaţi fiecare dintre ei", a precizat, joi, ministrul Sănătății.

După inspecția de joi a ministrului Nelu Tătaru, o echipă de control de la Ministerul Sănătății ar urma să ajiungă, luni, la DSP București.

Pe de altă parte, tot joi, premierul Ludovic Orban a declarat că este nevoie de suplimentare de personal la nivelul tuturor DSP-urilor din țară, inclusiv prin transferarea de medici de la alte instituții.

Comentarii