Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liderii industriei stomatologice au fost prezenți la DENTA II

Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară - a fost platforma de prezentare a tehnologiei de ultimă generație și a schimbărilor revoluționare din domeniul medicinei dentare care contribuie la dezvoltarea industriei stomatologice.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.12.2019 - 11:51

Peste 90 de companii, din 11 țări (Bulgaria, China, Germania, Israel, Italia, Pakistan, Portugalia, România, Singapore, Spania, Ungaria), au ilustrat tendințele și inovațiile în ceea ce privește sănătatea dentară, au prezentat oferte speciale pentru produsele destinate cabinetelor sau laboratoarelor stomatologice și au întâlnit potențiali clienți sau noi parteneri.

De la DENTA II nu au lipsit echipamentele și aparatura de ultimă generație, accesoriile, materiale pentru tehnica dentară, dispozitivele specifice igienei orale şi produse farmaceutice pentru medicină dentară.

Evenimentul a fost și o reală sursă de informare pentru medicii stomatologi, prezentând soluții moderne pentru tratamente eficiente, servicii de calitate și chiar o educație dentară bazată pe prevenție.

Mai mult decât atât, DENTA II a oferit posibilitatea medicilor dentiști și studenților de a-și actualiza cunoștințele în domeniu. Specialiștii din acest sector au participat la conferințe, seminarii și prezentări de interes pentru ramura industriei stomatologice.

În cadrul DENTA II s-a desfășurat al 75-lea Congres cu participare internațională al Societății Române de Stomatologie, eveniment care a avut ca temă principală Stomatologia 3D.

Un alt eveniment de interes a fost workshop-ul Strategii de Business Planning în Managementul Stomatologic, organizat de Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România.

De asemenea, la DENTA II a avut loc cursul gratuit Secrets of Dental Laser Therapy și prezentarea „O nouă viziune în chirurgia regenerativă”, organizată de Smart Medical Solution.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii