7.3 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSănătateDr. Bogdan Acatrinei, medicul stomatolog care a învins cancerul

Dr. Bogdan Acatrinei, medicul stomatolog care a învins cancerul

În ediția TEDxConstanța de anul acesta, medicul stomatolog Bogdan Acatrinei a dezvăluit, nu numai că a învins cancerul, ci și faptul că acest diagnostic l-a făcut să evolueze, ducând implantologia dentară la un cu totul alt nivel.

Pentru doctorul Bogdan Acatrinei căutarea celor mai noi tehnici de implantologie dentară a fost neîncetată, fiind determinat să ofere pacienților săi tratamente cât mai bune, într-un timp foarte scurt. Însă, în anul 2013 află că viața are alte planuri pentru el, fiind diagnosticat cu cea mai agresivă formă de cancer de piele. Doctorii îl anunță că în urma intervenției de extragere a melanomului șansele ca acesta să nu își mai poată folosi mâna dreapta sunt extrem de ridicate. După luni de căutare a unor metode prin care să își poată continua cariera de medic stomatolog, dr. Bogdan Acatrinei găsește un laborator de tehnică dentară din America ce folosea implantologia ghidată și decide să o aplice în propriul cabinet. La scurt timp, mâna doctorului se vindecă în întregime și acesta își reia activitatea la normal pentru câtiva ani, până în 2018, când viața vine cu înca o provocare: cancerul se întoarce, mai agresiv ca data trecuta și este nevoit să plece în Barcelona pentru a se trata. Astfel, pentru a-și putea trata toți pacienții, dr. Bogdan Acatrinei se întoarce la tehnica de implantologie ghidată. În 2023, doctorul Bogdan Acatrinei este complet vindecat de cancer, iar la implantologia ghidată nu va mai renunța niciodată.

Puteți urmări discursul complet al doctorului Bogdan Acatrinei în materialul video de mai jos:

YouTube video

Dr. Bogdan Acatrinei este medic stomatolog cu o experiența de peste 18 ani și fondator al Superdent Premium Education, un proiect dedicat educației și formarii stomatologilor din România.

Cu un master in implantologie dentară in cadrul UCLA California LA, Bogdan Acatrinei și-a dedicat cariera îmbunătățirii tratamentelor oferite pacienților săi, abordând constant metode inovatoare de tratare. Astfel că, în anul 2013, devine unul dintre pionierii implantologiei ghidate din România.

Astăzi, își împarte timpul ca medic in clinicile Superdent 92 din Constanța și din Bucuresti, ca lector la congresele și workshopurile locale și internaționale și ca membru reprezentant al României in cadrul organizației Tommorow Tooth.

Cele mai citite

Guvernul român umflă acțiunile Gabriel Resourses

Acțiunile companiei canadiane Gabriel Resourses (care deține 80 % din Roșia Montană Gold Corporation S:A.), aflată în litigiu cu statul român la Curtea de...

Erdogan se oferă pentru o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean

Președintele turc Tayip Recep Erdogan a declarat că Ankara continuă să susțină o soluționare pașnică a conflictului ruso-ucrainean și este gata să ofere o...

Președintele Senatului, Ciucă, speră ca România să plătească mai puțin de 6,7 miliarde USD pentru Roșia Montană

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, și-a exprimat speranța că România va plăti mai puțin decât suma maximă cerută ca despăgubiri pentru blocarea proiectului minier de...
Ultima oră
Pe aceeași temă