32.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSănătateCare sunt cele mai bune soluții și echipamente de protecție împotriva virușilor...

Care sunt cele mai bune soluții și echipamente de protecție împotriva virușilor și a microbilor?

În momentul în care discutam despre menținerea sănătății, sunt esențiali atât factorii interni (care țin de stilul de viață pe care îl adoptăm: alimentar, de odihnă și de condiții de stres), dar și cei externi, care țin de măsurile de protecție pe care le adoptăm pentru menținerea sănătății. Astfel, devin esențiale următoarele soluții și echipamente:

1.      Dezinfectanții medicali și de suprafețe

Dezinfectanții medicali pentru suprafețe înlătură cu succes bacteriile, virușii și fungii și au o putere mare de curățare. Se poate alege dintr-o gamă variată de dezinfectanți, sub formă de spray, lichid, șervețele umede sau pulbere, fiecare fiind potrivit pentru a curăța și dezinfecta toate tipurile de suprafețe și echipamente. Produsele sunt potrivite pentru dezinfectarea în domeniul medical, pentru dezinfecția suprafețelor, pereților, pavajelor, aparaturii medicale și a mobilierului, dar și în alte domenii, precum pentru dezinfectarea suprafețelor, a echipamentelor și aparatelor de bucătărie, pentru dezinfectarea mobilierului în școli și grădinițe, saloane de înfrumusețare și multe alte domenii.

2.      Săpunul lichid

Spălarea igienică a mâinilor se face cu apă și săpun lichid. Igienizarea mânilor prin spălare este cel mai important proces pentru eliminarea virușilor și a microbilor, însă procesul trebuie să se realizeze atent, astfel încât mâinile să fie perfect curate la final.

3.      Dezinfectanții pentru mâini

Pentru dezinfectarea frecventă a mâinilor, în situațiile în care spălarea lor nu este posibilă, este bine să se folosească geluri dezinfectante care conțin componente de înmuiere sau hidratare, pentru a reduce senzatia de uscăciune, exfoliere și iritare a pielii pe care o poate provoca concentrați mare de alcool. Dezinfectanții pentru mâini sunt ideali pentru utilizarea în mijloacele de transport în comun, în mașina personal sau la birou.

4.      Echipamentele de protecție

Daca sunteți utilizatori specializați, cu activitate în centre medicale, spitale, cabinete de consultații, cabinete stomatologice, saloane de înfrumusețare și cosmetică sau zone de prelucrare a alimentelor, măsurile de protecție trebuie să fie mult mai atent alese. În acest sens, este indicat să se folosească:

–       măști igienice de protecție sau măști medicale / măști chirurgicale;

–      mănuși de protecție: mănuși medicale, mănuși din latex, mănuși din nitril, mănuși pudrate sau nepudrate; 

–      echipamente de protecție diverse: acoperitori încălțăminte și dispensere pentru acoperitori, acoperitori păr igienice, halate medicale de protecție sterile, combinezoane de protecție;

–       bănci pentru distanțare socială;

–       coșuri de gunoi pentru reciclarea măștilor și a mănușilor.

5.      Sistemele de dezinfecție

Aparatul nebulizator pentru dezinfecție este soluția ideală pentru dezinfecția încăperilor. Acest aparat este o unitate certificată CE de înaltă calitate, care permite igienizarea completă a unei camere sau a unui spațiu deschis într-un mod sigur, rapid și eficient din punct de vedere al costurilor. Fiind o unitate robustă și puternică, aparatule nebulizator este o mașină de uz profesional, proiectată pentru a fi utilizată în medii comerciale, case de îngrijire, birouri mari și săli de sport.

Pe lângă folosirea unui nebulizator pentru dezinfecție, putem opta și pentru sistemele ultrasonice pentru dezinfecția bagajelor, a carucioarelor de cumpărături și chiar și a persoanelor.

6.      Covorașele dezinfectante

Pentru a asigura o protecție ideală a spațiilor, cele mai eficiente soluții sunt covorașele profesionale dezinfectante, care pot fi instalate la toate intrările importante ale unităților. Indiferent de tipul de spațiu în care sunt folosite, covorașele profesionale dezinfectante răspund tuturor necesităților de curățenie și igienă, îmbinând astfel un design plăcut, cu utilitatea și calitatea.

Fiind recomandate pentru o multitudine de zone medicale, industriale și zone din segmentul alimentar, covorașele profesionale dezinfectante asigură o igienizare profesionala a spațiilor si o curățenie de lungă durată.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă