18 C
Bucharest
Saturday, 30 September 2023
HomePoliticăVlad Voiculescu dezvăluie ce avere are Alexandru Rafila, ministrul Sănătății

Vlad Voiculescu dezvăluie ce avere are Alexandru Rafila, ministrul Sănătății

Fostul ministru Vlad Voiculescu (USR) dezvăluie ce avere are Alexandru Rafila, ministrul Sănătății în cadrul guvernării PNL – PSD – UDMR.

“Domnul Rafila are cele mai mari depozite la bănci din rândul celor din cabinetul Ciucă, respectiv 700.000 de euro, investiţii la Bursa de Valori Bucureşti de 200.000 de euro şi are acordat un împrumut de 235.000 de euro către un membru al familiei. Cu o avere de vreo 3-4 milioane de euro, domnul Rafila este un biet medic roman care a lucrat – conform propriului CV – doar la stat”, anunță Vlad Voiculescu într-o postare pe internet.

Voiculescu face parte din USR iar Rafila face parte din PSD. PSD este partidul care a înlocuit USR la guvernare. Dincolo de rivalitatea politică, între Voiculescu și Rafila poate fi și o rivalitate profesională. Voiculescu a fost ministru al Sănătății dar nu este medic. În schimb, Rafila, actualul ministru, este medic.

Declarația despre ce avere are Alexandru Rafila este publică

Practic, Voiculescu nu a făcut o investigație specială despre averea actualului ministru al Sănătății. Ca orice membru al Executivului, Rafila are declarația de avere postată pe internet. Pe de altă parte, înainte să intre în politică, acesta era deja foarte cunoscut, în calitate de medic.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Sărbătoare 30 septembrie – Zi mare în calendarul ortodox

În fiecare an, pe data de 30 septembrie, Biserica Ortodoxă îl comemorează pe Sfântul Sfintit Mucenic Grigorie, Iluminatorul Armeniei celei Mari¹. Această sărbătoare...

Sărbătoare 30 septembrie – Zi mare în calendarul ortodox

În fiecare an, pe data de 30 septembrie, Biserica Ortodoxă îl comemorează pe Sfântul Sfintit Mucenic Grigorie, Iluminatorul Armeniei celei Mari¹. Această sărbătoare...

Război în Ucraina – Ziua 584

UPDATE - Concert la Moscova pentru anexarea regiunilor ucrainene, dar fără Putin: evenimentul nu va fi difuzat pe niciun canalÎn Piaţa Roşie din...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies