Viorica Dăncilă, o avere deloc de neglijat

Europarlamentarul Viorica Dăncilă este propunerea PSD pentru funcţia de premier. Potrivit celei mai recente declarații de avere a europarlamentarului, ea și soțul dețin mai multe imobile în județele Brașov, Dolj și Teleorman și conturi de zeci de mii de euro.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 17.01.2018 - 09:06

Potrivit celei mai recente declarații de avere a europarlamentarului, citată de HotNews, cei doi dețin mai multe imobile în județele Brașov, Dolj și Teleorman și conturi de zeci de mii de euro. 

Este vorba despre două terenuri intravilane, unul de 544 mp în județul Brașov, altul de 1.200 mp în comuna Giurgița, județul Dolj, și un teren agricol de 2 hectare în aceeași comună.

Soții Dăncilă au și două apartamente, unul de 100 mp în Videle, Teleorman, și unul de 44 mp în Ploiești, o casă de locuit de 140 mp în Giurgița, Dolj, și o casă de vacanță în județul Brașov, și un autoturism Volkswagen Passat fabricat în 2014.

Familia Dăncilă mai deține și conturi bancare în valoare de peste 68 mii euro, 17 mii dolari și peste 183 mii lei.

Conform declarației sale de avere, europarlamentarul are o indemnizație anuală de aproximativ 78.000 de euro, iar soțul său a câștigat 436 de mii de lei din funcția de manager la OMV Petrom.

Comentarii