Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pavel Filip

Viorica Dăncilă merge la Chișinău pentru a se întâlni cu premierul Pavel Filip

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, că va efectua, pe 27 februarie, o deplasare oficială la Chişinău, unde va avea convorbiri cu șeful Guvernului Republicii Moldova, Pavel Filip, informează Agerpres.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 19.02.2018 - 13:53

"În Parlamentul European am susţinut cu tărie întărirea relaţiilor dintre noi, dar, în acelaşi timp, am susţinut şi susţin parcursul european al Republicii Moldova. Sunt convinsă că aşa gândim toţi şi că sunt necesari paşi importanţi pentru a pune în practică această dorinţă. (...) Prima mea deplasare, după ce merg la instituţiile europene, va fi în Republica Moldova. Astfel, pe 27 (februarie - n.r.) voi merge la Chişinău şi voi avea prima discuţie cu domnul prim-ministru Filip, vom vedea cum vom putea întări cooperarea dintre Guvernul României şi al Republicii Moldova şi sunt convinsă că acest lucru va fi un pas important în întărirea relaţiilor dintre cele două ţări", a declarat, luni, Viorica Dăncilă.

Ea a făcut acest anunț la Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România, unde au fost prezenţi şi primari din Republica Moldova.

Comentarii

loading...